Thanks for checking out our Brants Basics Window display and playing along with some warm-up music trivia questions.

Trivia Answers:

  1. What artists made up the supergroup ‘The Travelling Wilburys’? Answer: George Harrison, Roy Orbison, Jeff Lynne, Tom Petty and Bob Dylan
  2. Who was the first woman ever inducted into the Rock and Roll Hall of Fame? Answer: Aretha Franklin
  3. Who is the only country artist to have a Top 20 hit on the Billboard Hot Country Songs chart for six straight decades? Answer: Dolly Parton
  4. What singer was born Georgios Kyriacos Panayiotou? Answer: George Michael
  5. Who sang the Spongebob Squarepants theme song for the movie? Answer: Avril Lavigne
  6. What was the first music video to ever air on MTV? Answer: “Video Killed the Radio Star” by The Buggles
  7. The ‘J’ in Mary J Blige stands for what? Answer: Jane
  8. Before Phil Collins, who was the lead singer of Genesis? Answer: Peter Gabriel
  9. Lizzo plays what instrument? Answer: Flute
  10. The iconic CBGB stood for what? Answer: Country, Blue Grass and Blues

If you had fun playing along – check out our Jukebox Mania page for more information about our game.